Kedves Donor-jelentkező!


Először is köszönjük, hogy felkeresett minket plazmadonáció céljából. Mielőtt tovább lépünk, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat:

- Rögtön az elején felhívnánk a figyelmét arra, hogy amennyiben a megadott adatok alapján Ön alkalmasnak tűnik plazmadonornak, akkor a továbbiakban két személyes megjelenés esedékes: először a a XI. kerület Alkotás úton (Testnevelési Egyetem), majd pedig a Plazmavételi helyszínen. Javasoljuk, hogy csak akkor kezdjen neki az adatok kitöltésének, ha ez a két személyes megjelenés megoldható az Ön számára az elkövetkező 3 hétben, munkaidőben.

- Továbbá fontos leszögeznünk, hogy jelen tevékenységünk elsődleges célja NEM az Ön egészségi állapotának felmérése, hanem az, hogy emberéleteket mentsünk meg. Ezért extrém terheléskor előfordulhat, hogy a donornak nem alkalmas jelentkezőket nincs kapacitásunk kiértesíteni. Ebben az esetben kérjük szíves megértését és türelmét.

Köszönjük.

Telefonos segítség: +36 70 363-87-68
Hétköznaponként 9:00 – 17:00 között hívható

Munkatársaink túlterheltsége miatt kérjük, hogy ezt a számot csak akkor hívja, ha nem boldogul a fenti jelentkezési űrlappal.